CHP İlkadım İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı, dün İl Binası Konferans Salonu'nda gerçekeşterildi. Toplantıya CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

YOL HARİTASI ÇİZMEK İÇİN TOPLANDIK
Toplantıda konuşan CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, "4 Aralık 2015'te İlkadım İlçe yönetiminde bir bayrak değişikliği söz konusu oldu ve bayrağı devraldık. Geçtiğimiz yıl yapılan iki seçimin değerlendirilmesini yapmak, bayrağı devraldığımız 4 Aralık'tan itibaren çalışmalarımızı değerlendirmek ve bir yol haritası çizmek adına ilçe danışma kurulunu toplamış bulunmaktayız. Bizler burada partimizin olurlarını, olmazlarını, geleceğe dair plan ve programlarımızı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin gerçek sahibi örgüt emekçilerinin önerilerini almak için bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin öncelikleri, bu ülkenin bölünmez bütünlüğü, Cumhuriyet'in temel ilkelerinin korunması ve Atatürk'ün yolunda yarınlara dair sağlam adımlar atmaktır. Başarı için yola çıktık, partimizin başarısı için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Başkan Türkel'in konuşmasının ardından İlkadım İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Alper Aktaş, seçim değerlendirmesinin yapıldığı bir sunum gerçekleştirdi.

Barış BUDANOĞLU