Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel'i makamında ağırladı. Kulüp yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Akhisar Belediyespor ile MANULAŞ arasında yapılan protokol imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imza töreninde, 6 yıllık bir anlaşma imzalandığını belirterek, 'Manisa Büyükşehir Belediyesine ait MANULAŞ'a bağlı Akhisar'ın mevcut 750 araçlık açık otoparklarında, artı 2 tane de kapalı otopark olarak kullanılan mevcut büyükşehire ait malların 6 yıllığına reklam karşılığında, MANULAŞ ile Akhisar Belediyespor arasındaki anlaşma protokolü. İlgili şirketimiz tarafından yapılan ihale sonrasında ihale Akhisar Belediyespor Kulübü'nde kalmıştır. Aylık 37 bin lira olarak, bunun karşılığı da 6 yıllık süreçte yaklaşık 2 milyon 664 bin lira karşılığında protokolü imzalıyoruz' dedi.
Her zaman sporun içinde olduklarını ifade eden Başkan Ergün, önemli olanın gençlere sahip çıkmak, onların daha sağlıklı birey olarak yaşamlarını ve gelişimlerini sağlamak olduğunu kaydetti. Başkan Ergün, 'Akhisar Belediyespor bugün Manisa'yı süper ligde en üst düzeyde temsil etmekte. Ben başta Başkan Hüseyin Eryüksel olmak üzere tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Bizim bir katkımız oluyorsa bu bizleri de mutlu eder' diye konuştu.
Zor bir iş yaptıklarına dikkat çeken Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel de, 'Süper Lig'e çıkması zor, kalması daha zor bir iş. Bu yıl 6. yılımızda başkanımızla, büyükşehrimizle birlikte Akhisar Belediyespor'umuza destek olmaya devam edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.
2024 yılına kadar ihaleyi aldıklarını ifade eden Başkan Eryüksel, amaçlarının trafiği düzenlemek olduğunu belirterek, 'Trafik polisinin de işlerini azaltıyoruz, hem onlar kazanıyor hem biz kazanıyoruz, büyükşehrimiz de bize reklam olarak destekte bulunacaklar. Bu süreci tamamlamak istiyoruz ve başkanımla bu diyaloğu sürdürmek istiyoruz' dedi.
Yapılan konuşmaların ardından protokole taraflar tarafından imzalar atıldı.

Manisa Büyükşehir’den Akhisar Belediyespor’a büyük katkı