Samsunspor Taraftarlar Derneği Söğütlübahçeliler Başkanı Samet Bulgan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sergilenen futbolu şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtti.

Bulgan, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "Peş peşe 3 maç kazanan takımımız bizlerin azalmış olan umutlarını tekrar canlandırmıştı. Ancak bu hafta Gaziantep BB karşılaşmasında sanki sahada 3 maçı kazanan futbolcular değil, Ümit Özat dönemindeki oyuncular ve onların havası vardı. Bizler bunu şaşkınlıkla karşıladık. Mücadele olarak neden bir anda bu denli aşağı düştük pek anlayamadık doğrusu. Öte yandan maç öncesi belediye başkanlarının kulübe yardımcı olacağını belirtmesi ve daha sonra tesislerde bir takım sözler vermesi futbolcuları pek etkilememiş.

PENALTI ATAN BELLİ

Bir diğer mesele ise penaltı atışında yaşanan amatörce hareketler. Bu takımın normal şartlarda penaltıcısının Ofeudu olduğu bilinen bir gerçek. O yüzden Kone'nin yere düştükten sonra topu kimseye vermemesi bencilliğini gösteriyor. Lisansta profesyonel yazmakla profesyonel olunmuyor. Kendini çok iyi hissettiğini düşünüyorsa Ofeudu ile konuşup, teknik ekipten de izin aldıktan sonra atışı kullanabilirsin. Böyle amatörce hareketler de bulunmak Samsunspor'a zarar veriyor. Koreografi gösterileriyle taraftarının büyüklüğüyle anılan Samsunspor, bu tarz olaylarla eleştiriliyorsa birileri görevini iyi yaparken birilerinin ise bocaladığının en somut örneğidir."