Canik Belediye Başkanı Osman Genç, önce salı günleri Halk Günü'nde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor, ardından ilgili birimlere aktarılan taleplerin verilen süre içerisinde yerine getirilip getirilmediğini yerinde gezerek kontrol ediyor.

YERİNDE TESPİT

Belediye binasında salı günleri gerçekleştirilen ve başkan yardımcıları ile birim müdürlerinin de yer aldığı Halk Günü'nde vatandaşlar sorunlarını bire bir görüştükleri Başkan Genç'e anlatıyor. Vatandaşları dinleyen Başkan Genç ise, vatandaşların taleplerini ilgili birim müdürlerine yöneltiyor. Daha sonra ise, vatandaşların çözülmesini istedikleri sorunların çözülüp çözülmediğini kontrol etmek amacıyla yerinde tespit yapıyor.

ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYE

Çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ifade eden Başkan Genç, "Vatandaşlarımızın problemlerini çözmek demek, mutlu şehir demektir. Bizlere gelen her bir talebi ve öneriyi dikkate alıyoruz. Halk Günü'nde, normal zamanlarda biraraya gelme, görüşme imkanımız olmayan vatandaşlarımızla birebir görüşüyoruz ve onları dinliyoruz. Ancak bizim amacımız sadece dinlemek değil, sorunlara çözüm üretmektir. Bu nedenle gelen her bir talebi vatandaşlarımızın yanında ilgili birime aktarıyoruz. Daha sonra ise bu işlerin yerine getirilip getirilmediğini kontrol ediyoruz" dedi.