Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında hem kötü oyunun hem de mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Bazen aşırı motivasyonun böyle durumlara yol açabildiğine dikkat çeken Zeren, "Beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Herkes çok üzüldü. Yol kazası olarak görüyoruz. Kötü oynama hakkımızı kullandık. Her mağlubiyet bizi çok derin etkiliyor. Çünkü maç kaybetme kredimiz yok. O yüzden toparlanmak zorundayız. Hedefe doğru tekrar dört elle sarılacağız. Gaziantep'ten puanla dönmek önemliydi. Ama bunu telafi etmek durumumuz var" dedi.

TELAFİ EDİLECEK

Hemen maçı unutup Alanyaspor ile oynayacakları karşılaşmaya konsantre olmak durumundayız" diyen Coşkun Zeren, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sıkıntımız, problemimiz yok. Gaziantep BB maçını artık geride bıraktık. Alanyaspor maçı olmazsa olmaz haline geldi. Mutlaka kazanmamız gereken maç. Herkes bunun farkında. Ligin boyu kısaldıkça stres de artıyor. Ancak biz bunu üzerimizden atmak durumundayız. Gaziantep maçı bizim için uyarı niteliğinde oldu. Gerekli önlemler alınacaktır. Çalışmalara başladık ve Alanyaspor maçına takımımız en iyi şekilde çıkacaktır. Rakibimizi yenip yeniden iddialı konuma gelmek istiyoruz."