Magosa Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ile birlikte daha önce 2 konser veren Samsun Sanat Merkezi (SSM) Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Osman Ergen'in hazırladığı 'Kardeş Korolar Konserleri' projesi kapsamında yeni etkinliklere hazırlanıyor.

SSM Türk Sanat Müziği Korosu, Adana Öğretmenler Korosu ile birlikte Bafra Belediyesi'nin kültürel faaliyetleri çerçevesinde 12 Mart 2016 tarihinde bir konser verecek.

TUĞRUL ŞAN KONUK SANATÇI
Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'nde İdris Anarat'ın sunumu ve slayt gösterisiyle Neyzen Teyfik'in anlatılacağı etkinlikte, ünlü türkücü Tuğrul Şan da konuk sanatçı olarak yer alacak. Samsun'un ve Karadeniz Bölgesi'nin tanıtılacağı etkinlikte, SSM Türk Sanat Müziği Korosu ile Adana Öğretmenler Korosu, muhteşem bir konser sunacak.

KONSERLER SERİSİ
Samsun Sanat Merkezi'nin, kentin tanıtımı açısından gerçekleştirdiği konserler, 19 Mart 2016 tarihinde, Atakum Kültür Merkezi'nde Ünye Musiki Cemiyeti ile 19 Mayıs 2016 tarihinde Adana Öğretmenler Korosu ile Adana'da ve 21 Mayıs 2016 tarihinde de Almanya'da verilecek konserlerle devam edecek.

OSMAN ERGEN'E TEŞEKKÜR
Adana Öğretmenler Korosu Şefi Faik Kasapoğlu ve Ünye Musiki Derneği Başkanı Bekir Şimşek, Almanya'dan Cevat Öztürk, kardeş korolar konserlerinin proje sahibi, Samsun Sanat Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Osman Ergen'e teşekkür edip, böylesi bir dostluk ve müzik şöleninde yer almaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Bayram OK