Kabinenin yenilenmesi nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Genç, yeni kabine üyelerini tebrik etti. Mesajında, yeni kabinede Samsun Milletvekili Ahmet Demircan'ın Sağlık Bakanı olmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Başkan Genç, "Hem 15 senenin deneyimini devam ettirecek hem de yeni bir enerji ile görev yapacak isimleri bir arada görmekten memnunuz. Yeni kabinede görevlerine devam eden tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, yeni atanan bakanlarımıza da görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

EL ELE ÇALIŞACAĞIZ

Demircan'ın Sağlık Bakanı olarak açıklanmasının Samsun için önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Yeni görevinin öncelikle kendisine, şehrimize ve tüm milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Demircan siyasette ve normal hayatta bizlerin bir ağabeyi ve büyüğüdür. Böylesine önemli bir görev alması bizleri çok mutlu etmiştir. Bundan sonra da Samsun'un daha fazla yatırım ve hizmet alabilmesi için el ele, gönül gönüle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

TECRÜBELİ BİR İSİM

Yeni Sağlık Bakanı Demircan'ın daha önce Bakanlık yapmış tecrübeli bir isim olduğunu da dile getiren Başkan Genç, "Ben Sayın Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan beyin şahsında, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a Samsunlular olarak bizleri onurlandırdığı için teşekkürlerimizi sunuyorum. Rabbim utandırmasın. Yeni kabinenin kalkınma ve büyüme yolunda hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.