Programa Tekkeköy Belediye Başkan Vekili Aydın Karmil, Belediye Başkan Yardımcıları Özkan Karaya ve Yusuf Sağlam, Özel Kalem Müdürü Mahmut Karaman ve Tekkeköylü kadınlar katıldı. Tekkeköy Belediyesi ve bir özel hastanenin ortaklaşa düzenlediği 'Sağlığınız ve Siz' programına Tekkeköylü kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
Tekkeköy Belediye Başkan Vekili Aydın Karmil Dünya Kadınlar Günü kutlama programına gelen kadınları kapıda karşıladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Tekkeköy Belediye Başkan Vekili Aydın Karmil bayanlara karanfil dağıttı.

'KADINLAR DEĞERLERİMİZDİR'
Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Aydın Karmil 'Tüm dünyada tartışılan kadın kimliği, ülkemizde ırksal, kültürel, etnik, dini ve benzeri farklılıkları içerisinde algılanmakta ve bu farklılıkları ile gerek sosyal gerek siyasal hayatımızı zenginleştirmektedir. Bu zenginlik sadece demokrasimizi güçlendirmemekte aynı zamanda toplumsal ahengimizi de ortaya koymaktadır. Osmanlı'dan günümüze bu çeşitlilik ve kimlik zenginliğini yaşayan ülkemizde kadınlar, erkeklerle birlikte sosyokültürel, siyasal tarihimizin inşa ve ihyasında büyük roller üstlenmişlerdir. Unutulmamalıdır ki, istiklal savaşının Nene Hatun'u, Halide Edip Adıvar'ı, Halime Çavuş'u, bizim kadınlarımızdır. Tarih bu konuda bize şöyle seslenir; Kadının müdahil olmadığı, kafasında yer bulmadığı, hiçbir sosyokültürel ve siyasal hareket başarıyı yakalayamaz' dedi

Karmil'in konuşmasının ardından Dahiliye Uzmanı Dr. Fatma Cömert, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Fulya Zeynep Metin ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzm. Dr. Ayşegül Güler tarafından Tekkeköylü bayanlara 'Sağlığınız ve Siz' adlı konferans verildi.
Katılımcılara program sonunda çeşitli hediyeler verildi.