Ziyarete eski Adıyaman milletvekili, AK Parti Samsun İl Koordinatörü Mehmet Erdoğan, eski AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun İl Teşkilat Başkanı ve AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, AK Parti Kavak İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Aracı, AK Parti Kavak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aziz Kanık geldi.

"İLÇEMİZİ YENİDEN ŞAHLANDIRACAĞIZ"

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçemizde siz değerli başkanlarımızı ağırlamaktan büyük gurur duydum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce yapmış olduğumuz seçim çalışmaları kapsamında neyi vaat ettiysek şuan bunları bir bir yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere olan güvenlerini asla boşa çıkarmayacağız tüm çabamızla ihmal edilen bu güzel ilçemizi yeniden şahlandıracağız. Belediyemizin bütçesi ile ilçemize bir şeyler yapabilmek imkansız çünkü gelen miktar zorunlu giderlerimize ancak yetiyor. Biz de gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız gerekse Bakanlarımızla sürekli irtibat halindeyiz ilçemize nasıl daha fazla hizmet getirebiliriz diye sürekli planlar yapıyoruz" dedi.

"GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI"

Anonsla işçi arandığını haberlerde okuduğunu söyleyen AK Parti Samsun İl Koordinatörü Mehmet Erdoğan, 'Açıkçası bu benim göğsümü kabarttı çünkü ülkemizin gün geçtikçe çok daha iyi noktalara geldiğini görmek gurur verici bir şey. Kavak gibi mütevazi bir ilçenin bir anda Samsun'da en çok konuşulan ilçeler arasında olması da ayrıca bir başarı bu başarıda siz değerli başkanımızın çok büyük emeği ve çabasının olduğunu çok iyi biliyoruz. Çalışmalarınızı yakinen takip ediyoruz" diye konuştu.

"AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ KAVAK'TA DA HİSSEDİLİYOR"

Samsun İlçelerinin hemen hemen hepsinde çok güzel işler yapıldığını vurgulayan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise şunları söyledi: "Samsunumuzun hemen hemen tüm ilçelerinde çok güzel çalışmalar oluyor. Şüphesiz ki Kavak bu zamana kadar ihmal edilmiş bir ilçe. Küçük yatırımlarla göz boyanmaya çalışılmış. Ancak AK Parti gücü Kavak'ta Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile hissedilmeye başlandı bile. Belediye Başkanımıza ve ekibine göstermiş oldukları bu azimli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.'