Kabine revizyonu sonrasında Sağlık Bakanlığı'na getirilen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan'a, devir teslim töreninde eşlik ederek makamında ilk kutlayanlar arasında Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt yer aldı.

GURURLUYUZ

Recep Akdağ'dan görevi devralan Demircan'ı kutlayan Kurt, "Samsun milletvekili olarak böyle bir göreve gelmeniz hepimizi sevindirmiştir. Ülkemizin en icracı bakanlıklardan birinin başında olmanızdan dolayı gururluyuz. İnşallah güzel hizmetlere vesile olur, ülkemizde sağlık konularında başarılı bir performans sergilersiniz, daha önceki tecrübelerinize dayanarak buna inancımız tamdır' ifadelerini kullandı.

AKİF ÇAĞATAY KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Yapılan kabine değişikliği sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'a devreden Akif Çağatay Kılıç'ı da yalnız bırakmayan Milletvekili Kurt, "Sayın bakanımız döneminde gençlik için büyük projelere imza atmış, spor alanında, Samsun ve Türkiye adına birçok önemli yatırımı gerçekleştirmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde yaptığı hizmetler dolayısıyla Sayın Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni kabinede görev alan bakanlarımıza başarılar diliyorum. Bakanlar Kurulumuz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.