Gaziantep BB yenilgisinin dünyanın sonu olmadığını vurgulayan Başkan Erkurt Tutu, "Şimdi Alanyaspor ile talihsiz bir saatte maç oynayacağız. Taraftarlarımızn yine fedakarlık yapıp takımın yanında olması lazım. Temennimiz 10 haftayı kayıpsız geçip mutlu sona ulaşmak. En kötü ihtimalle 6-7 maç kazanıp, 50 puan üstü bizim Play-Off potasının içerisinde yer almamızı sağlayacaktır" dedi

DÜNYANIN SONU DEĞİL
Samsunspor Başkanı Başkanı Erkurt Tutu, takımın idmanını seyrederken basın mensuplarınada açıklamalarda bulundu. Başkan Tutu, şunları söyledi; "9 haftalık sıkıntılı süreçten sonra mağlup olmamıza rağmen Karşıyaka maçı ve 3 haftalık galibiyetten dolayı takımın hedefe ulaşacağına dair hava oluştu. Gaziantep BB deplasmanından tüm şehir, yönetim, teknik kadro, futbolcular herkes istemesine rağmen ne yazıkki beklemediğimz bir sonuçla döndük. Ama bu dünyanın sonu değil. Kaybettiğimiz maçlarda olacaktır."

TARAFTAR HAYALİ
"Yenilmemize rağmen taraftarlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak bir şehir bir kulübe bu kadar sahip çıkar. Onlar inanmışlar, seviyorlar takımı. Alanyaspor ile talihsiz bir saatte maç oynayacağız. Taraftarlarımızn yine fedakarlık yapıp takımın yanında olması lazım. Takımın desteğe ihtiyacı var. Bir kez daha Türkiye gündemine oturacak destekte bulunmaları en büyük hayalim. Hep beraber mutlu sona ulaşmak istiyoruz."

"Ligde her hafta takip ettiğimiz maçlarda enterasan sonuçlar alınıyor. Hngi takımın ne tür sonuçlar alacağı belli olmuyor. Eskiden tahminde bunurken şimdi bulunamıyoruz. Temennimiz 10 haftayı kayıpsız geçip mutlu sona ulaşmak. En kötü ihtimalle 6-7 maç kazanıp takımımız kendisine Play-Off potasına atması gerekiyor. 50 puan üstü bizim Play-Off potasının içerisinde yer almamızı sağlayacaktır. Bu benim şahsi düşüncem. İnşallah takımımız bu puanı toplayacaktır."