Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, 27. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, kurumlar vergisinde geçen yıl ilk 10'dan bu yıl ilk 5'e giren Borsan A.Ş'yi ziyaret ederek, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'e Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın imzası bulunan teşekkür belgesini verdi. Yumbul, "Borsan'ın başarıları ile gurur duyuyoruz" dedi.

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Zeki Yumbul başkanlığındaki heyeti, Borsan Kablo Fabrikası'nda karşıladı. Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, ziyareti Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiklerini belirterek, "Verginin önemini çocuklarımıza aşılamak için orta ve lise olmak üzere 18 okulumuzda öğrencilerimize seminerler vermeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında geçtiğimiz yıl kurumlar vergisinde ilk 10'da yer alan ve bu yıl 5. sıraya yükselen Borsan A.Ş.'yi ziyaret ettik. Borsan'ın bu başarısını bizlerde canı gönülden kutluyoruz. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'e bu başarısından dolayı teşekkür belgesini vermekten mutluluk duyuyoruz " diye konuştu.

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez ise Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bayram OK