Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisi sonrası moralleri alt üst olan futbolculara şehirden destek geldi.

Çok sayıda taraftar, sosyal medya hesaplarından takıma güvendiklerini ve sonuna kadar desteklerinin devam edeceğini belirterek, "Bu yolda hep birlikte omuz omuza yüremeliyiz " diyerek birliktelik mesajı verdi

PTT 1. Lig'de cumartesi günü Multigrup Alanyaspor ile çok kritik maça çıkacak olan Samsunspor'da geri sayım devam ediyor. Play-Off hedefi açısından son derece önemli olan maçtan Kırmızı-Beyazlı ekibin mutlaka galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisi sonrası eleştirilere maruz kalan ve moralleri alt üst olan futbolculara Alanyaspor karşılaşması öncesi şehirden destek geldi. Çok sayıda taraftar, sosyal medya hesaplarından takıma güvendiklerini ve sonuna kadar desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, "Takımımız Süper Lig hedefi yolunda kritik bir süreç yaşıyor. Gaziantep yenilgisine hepimiz çok üzüldük. Ancak bu yolda hep birlikte omuz omuza yüremeliyiz. Teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Onların kalan haftalarda gereken mücadeleyi ortaya koyacaklarından şüphemiz yok" diyerek takıma desteklerini ortaya koydu.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU