İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilen mahalle buluşmaları kapsamında Yaşardoğu Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda vatandaşlar isteklerini tek tek Başkan Tok'a iletti.

Düzenlenen mahalle kahvaltısına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra AK Parti İstanbul İl Koordinatörü, 22.23. ve 24. Dönem Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

'İNSANA ODAKLI PROJELERE İMZA ATILIYOR'

Seçim öncesi vatandaşlara vaat edilen her şeyin teker teker yapıldığını belirten AK Parti İstanbul İl Koordinatörü, 22. 23. ve 24. Dönem Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Yaşardoğu mahalle sakinlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Buluşma toplantısına başlamadan önce çalışmaları tekrar inceledim. Beni en çok etkileyen sokakların her 15 günde bir yıkanması oldu. Ve daha nice başarılı çalışmalar projeler hizmetler var. Biz seçim çalışmaları esnasında halkımıza bunları vaat etmiştik. Başkanımız ekibi ile birlikte gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Halkımızdan Allah razı olsun, destek verdiler ve hizmet almaya devam ediyorlar. Erdoğan başkanımızın çalışmalarını yakında takip ediyoruz. Gerçekten başarılı, insana dayalı projelere, hizmetlere imza atıyor. Ekibini ve kendini tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

"HALKLA BİR ARADA OLMAYI PRENSİP EDİNDİK"

Vatandaşlarla her zaman bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ve halkta birlikte olmayı prensip haline getirdiğinin altınını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Değerli Yaşardoğu mahallesi sakinleri ile günün ilk saatlerinde bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. AK Parti İstanbul Koordinatörümüz ve geçmiş dönem milletvekilimiz Ahmet Yeni'ye bizlerin konuğu olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum. Mahalle sakinlerimiz ile buluşmak için düzenlediğimiz mahalle toplantılarını görenler başkanım seçim yok sen niye sokaklardasın diye soruyorlar. Biz seçim zamanında söz verdik. Halkımız ile iç içe yan yana hep birlikte olmak için. Çünkü biz biz vatandaşlarımızın ayağına giderek sorunlarını yerinde dinlemeyi ve onlarla beraber bu sorunları çözüme kavuşturmayı bir prensip haline getirdik " diye konuştu.

'ÖRNEK PROJELER HAYATA GEÇİYOR'

İlkadım'da yükselen ve yükselecek olan her projenin mimarının İlkadımlı vatandaşlar olduğunu belirten başkan Tok, "Halkımız ile el ele verdiğimiz için istişareler gerçekleştirdiğimiz için başarılara imza atıyoruz. Çünkü seçimlerde bizlere destek veren bizleri bu makamlara getiren halkımızın istedikleri yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu tesisleri alanları geliştirerek üretiyoruz. İlkadım'ın her noktasında bir projemiz yükseliyor. Bir noktada Türkiye'ye örnek olacak Cami ve Külliye projemiz, diğer yanda Derebahçe Sosyal Tesislerimiz, bitimine hızla yaklaşılan Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilçemize yapılan Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi ve daha bir çok projemiz halkımız için yükseliyor. Halkımız bizlerden istiyor bizler yapıyoruz. Makam odamızda oturup bunu yapacağız edeceğiz demiyoruz. Sokak sokak gezerek alanlar üretiyor. Yapacağız dediğimiz her şeyi tek tek hayata geçiriyoruz. Peki bunları nasıl yapıyoruz. Tabi ki halkımızdan aldığımız güç ile destek ile. Yani halkımız ile bir arada oluyor onları dinliyor ve onların isteği hizmeti yine onlara sunuyoruz. Bu da birlik beraberlik ile oluyor birbirimize oluşa güven duygusu ile oluşuyor. Allah tüm halkımızdan razı olsun Rabbim birlik beraberliğimizi her zaman daim kılsın. Huzurumuzu bozmak isteyen fitne fesat ile birliğimizi dağıtmak isteyenlere fırsat vermesin" şeklinde konuştu.