Samsun'daki hasta ziyaretine Samsun Garnizon Komutanlığı Şehit Gazi İşlem Şubesi Müdürü Piyade Albay Saffet Akçin, Samsun Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Kıbrıs Gazisi Ahmet Diril, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Gazi Polis Memuru Hasan Yıldız, Kıbrıs Gazisi Hulisi Torun katıldı.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi Dahiliye Servisinde 15 gündür tedavi gören Şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın annesi Bedriye Hamlı(79) hastanede tedavi gördüğü odasında ziyaret edildi. Ziyarette zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Şehit annesi Bedriye Hamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti, 'İyi ki varsınız, iyi ki yanımızdasınız. Sizleri gördüğümde şehit oğlumu yanımda görmüş gibi oluyorum' dedi.

Şehit annesi Bedriye Hamlı, ziyaretine gelen herkese tek tek teşekkür etti. Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, şehit annesine çiçek ve çikolata verdi. Ziyarete katılan heyettekiler şehit annesi Bedriye Hamlı'nın elini tek tek öperek bir ihtiyacı olup olmadığını sorup, şehit annesine acil şifalar dilediler.

Gerçekleştirilen hasta ziyaretleriyle ilgili Samsun Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Kıbrıs Gazisi Ahmet Diril, 'Bu ziyaretler uzun süredir Samsun'da ve ilçelerinde sessizce gerçekleştirdiğimiz vefalı ziyaretlerden birisidir. Fırsat buldukça bu hasta ziyaretlerimizi, hastanelerde tedavi gören, evinde yatağında hasta yatan şehit annelerimize, babalarımıza, gazilerimize ve eşlerine hiçbir zaman yalnız olmadıklarını göstermek için yapmaya özen gösteriyoruz. Bu ziyaretlerin çok anlamlı olduğunu görüyor ve düşünüyoruz. Bu vefalı ziyaretlerimizi bundan sonra da devam ettireceğiz' diye konuştu.