Türkiye Emekliler Derneği Samsun Şube Başkanı İbrahim Gür, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'u ziyaret etti.

Gür, emeklilerin sorunlarını ifade ettiği ''Emekliye müjde mi?..'' başlıklı köşe yazısı nedeniyle teşekkür ederek, ''Sorunlarımızı bu denli dile getirmeniz bizleri çok duygulandırdınız'' dedi.

TOKİ İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ
Haber Medya'nın Borkonut Niş Merkezi'ndeki çalışma ofislerine konuk olan Türkiye Emekliler Derneği Samsun Şube Başkanı İbrahim Gür, ''Necdet Bey'e yazısı için teşekkür ederiz, minnettarlığımızı ifade etmeye geldik. Emeklilerin sorununu sürekli dile getiriyorsunuz ama son yazınızda bu denli dile getirmeniz bizi çok duygulandırdı. Bu tepkilerinizin devamını bekliyoruz. Öncelikli bir konumuz var. Başbakanımızın sözü üzerine mağdur emekliye ayda 240 liraya konut yapımı projesi var. Bu konuda da destek vermenizi bekliyoruz, destek vereceğinizden de eminiz. Tekrar çok teşekkür ederiz'' diye konuştu.

Türkiye Emekliler Derneği Samsun Şube Başkanı İbrahim Gür ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri bir süre, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ile emeklilerin problemleri hakkında sohbet etti.

Zerrin SOMUNCU