Samsunspor'un iki sezondur finalden döndüğünü belirten Coşkun Zeren, '"Bu şehre Süper Lig sevincini ve mutluluğunu yaşatmak istiyoruz. Bütün camia Süper Ligi hak ediyor. İşimiz zor. Ama bunun üstesinden gelebiliriz' dedi

İŞİMİZ ZOR
Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Multigrup Alanyaspor maçı ve ligdeki hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu, umutlu konuştu. Zeren, "Şu anki hedefimiz play offu yakalamak. Maç maç düşünüyoruz. Şu an hedef konuşmuyorum. Her maçın bizim için önemi ve değeri var. Her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Samsunspor'un oynadığı her ligde hedefi her zaman en üsttür. O yüzden elimizden geleni yapacağız. Bu şehre Süper Lig sevincini ve mutluluğunu yaşatmak istiyoruz. İki senedir ne yazık ki finalden dönüyoruz. O yüzden bütün camia Süper Ligi hak ediyor. İşimiz zor. Ama bunun üstünden gelebiliriz. Samsunspor kendini kanıtlamış bir takımdır" dedi.


HEDEF GALİBİYET
Ligde yarın oynayacakları Multigrup Alanyaspor maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Coşkun Zeren, "Multigrup Alanyaspor maçına iyi hazırlandık. Maçın önemini bütün camia biliyor. Seyircimiz önünde mutlaka galibiyet için sahaya çıkacağız. O yüzden takımla yapmış olduğumuz toplantılarda bu maçın önemini belirttik. Futbolcu kardeşlerimizde bunun bilincinde. Cumartesi günü gereken mücadele sahaya yansıyacak. Bundan hiç şüphemiz yok. Galip geleceğimizi düşünüyorum. Canberk ve Ekigho oynamayacak. Ama bizim için eksik sorun değil. Çünkü kadromuz iyi. Onların yeri dolarak gereken mücadele sahaya yansıyacaktır" diye konuştu.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU