Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarına Osman Yereşen Tesisleri'nde devam eden turuncu-beyazlılar sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmana ısınma hareketleriyle başladı.

Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanın diğer bölümünde iki gruba ayrılan futbolcular taktik antrenmanı yaptı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman çift kale maçla tamamlandı.
Adanaspor, yarın yapacağı antrenmanın ardından akşam üzeri Adana'dan ayrılarak havayolu ile karşılaşmanın oynanacağı İzmir'e hareket edecek.

Pazar günü İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Altınordu - Adanaspor karşılaşmasında turuncu-beyazlı ekipte kart cezalıları Emre ve Didi kafilede yer alamayacak. Ayrıca Adanaspor'da sarı kart sınırında bulunan Canberk, Mehmet Sak, Fahri ve Renan'da bu karşılaşmada kart görmeleri halinde gelecek hafta oynanacak Adanaspor - Adana Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

'PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ'
Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Altınordu karşılaşmasını değerlendirdi.
İpekoğlu, İzmir'den puanla dönmek istediklerini belirterek, 'Zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Futbolcularımızla hafta başından bu yana çalışmalarımızı disiplin içerisinde yaptık. Ligin en genç takımı olan Altınordu'nun özellikle hücum bölgesinden etkili oyuncuları mevcut. İç sahada daha iyi bir görüntü çiziyorlar. Genç takımlarda inişler-çıkışlar olabilir ancak Altınordu her zaman tehlikeli bir takımdır. Bizde yakaladığımız güzel sonuçları devam ettirebilmek adına bu karşılaşmaya çıkacağız. Eksik oyuncularımız mevcut ancak her halükarda sahaya 11 kişi çıkacak. Biz oyuncu kadromuza güveniyoruz. Bu başarıda aslan pay futbolcularımındır. Biz yine sahada az hata yapıp kendi oyunumuzu oynamaya gayret edeceğiz' diye konuştu.
Altınordu - Adanaspor arasındaki mücadele hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yakup Bakır.