Yeşil-beyazlı takımın golcü ismi Sercan Yıldırım, '2 haftadır kazanıyoruz ve bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Üst sıralara tırmanmak adına iyi bir çıkış yakaladık. Bu seriyi devam ettirdiğimiz takdirde ve hocamızın verdiği bütün direktifleri uyguladığımız takdirde iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Hedefimiz var ve bunun doğrultusunda da iyi ilerliyoruz' diye konuştu.

'AVRUPA HEDEFİ NEDEN OLMASIN?'
Kulüp Başkanı Ali Ay'ın 'Üst üste 3 maç kazanırsak Avrupa'ya gideriz' sözlerinin hatırlatılması üzerine Sercan, 'Neden olmasın? Sonuçta oraya tırmanmak için bu haftayı iyi geçmemiz lazım. Başkanımız zaten doğru söylemiş. Sonrasında bir Kasımpaşa maçı var. Biz her haftaya farklı hazırlanıyoruz. Bu haftaya iyi yoğunlaştık ve iyi çalıştık. Üst sıralara tırmanacağız' şeklinde konuştu.
Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla'nın çok iyi bir performans sergilediğini ifade eden Yıldırım, takıma geri döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
'HARUN MİLLİ TAKIMI HAK EDİYOR'
25 yaşındaki oyuncu ayrıca, ligde 3 maçtır kalesini gole kapatan Harun Tekin için ise, 'Kesinlikle iyi oynuyor. Hem de milli takımı hak ediyor. Onun hedefi zaten milli takım. İnşallah orayı da gerçekleştirir' dedi.

'MENAJERİM İLGİLENİYOR'
Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve Bursaspor'a kiralık olarak forma giyen yıldız oyuncu, Bursaspor'da kalmak istediğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
'İnşallah hayırlısıyla olacak. Menajerim zaten ilgileniyor. Kulüp de ilgileniyor. Bakalım, göreceğiz.'