Samsun 19 Mayıs Stadyumu, 29 Temmuz Cumartesi günü çeşitli etkinliklerle açılacak. O gün için her ayrıntıyı düşünen Samsunspor yönetimi, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak olmak üzere, tüm Samsun milletvekillerine ve siyasilere davetiye gönderdi. Yine Samsunspor eski başkanları, yöneticileri, teknik direktörleri ve futbolcuları ile işadamları ve Samsun spor camiasının önde gelen isimleri de açılışa davet edildi.

İŞTE AÇILIŞ PROGRAMI

Açılışın içeriği de açıklanırken, ilk olarak saat 18.30'da Samsunspor şöhretler karması müsabakası oynanacak. Tanju Çolak, Musa Aydın, Kenan Yelek, Adnan Güngör, İsa Turan, Hakkı Bayrak ve Ercüment Coşkundere gibi isimler bu müsabakada top koşturacak. 19.15'de Okyanus şarkısıyla ünlenen şarkıcı Derya Uluğ, konseri başlayacak. saat 20.00'de A takım teknik ekip ve futbolcuları tanıtılıp, saat 20.45'te de Samsunspor- Ankaragücü maçı başlayacak. Gece boyunca ses, ışık ve havai fişek gösterileri yapılacak.

SALUMAŞ'TAN JEST...

Samsun 19 Mayıs Stadı'nın açılaşacağı 29 Temmuz cumartesi günü saat 17.30'dan sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.'ye ait tramvayların ücretsiz olacağı açıklandı.

ULUĞ COŞTURACAK...

Son dönemde büyük bir çıkış yakalayan ve Okyanus isimli şarkısıyla milyonlarca kişiye ulaşan şarkıcı Derya Uluğ, açılış günü yaklaşık 1 saat Kırmızı- Beyazlı taraftarlara konser verecek.

TÜM FUTBOLCULAR DAVETLİ...

Şöhretler karması maçı için eski Samsunsporlu tüm futbolcuların davet edildiği ve gelen herkesin forma giyeceği belirtildi. Ulaşılan bazı efsane isimlerin şimdiden mazeret bildirdiği ve gelemeyeceğini ifade ettiği öğrenildi.