Samsunspor Başkanvekili Rüştü Araboğlu ve Genel Sekreter İbrahim Çevik, son gelişmeler hakkında bilgi vermek için basın toplantısı düzenledi. Toplantıda kombine bilet fiyatlarının da belirlendiği ifade edilirken, Vip B 500 TL, aile tribünü 400 TL, maraton tribünü 300 TL ve kale arkaları 200 TL olarak açıklandı.

HEDEF 20 BİN KOMBİNE

Başkanvekili Rüştü Araboğlu, "Muhteşem bir stadımız var. Olimpiyat açılışında bunu bir kez daha gördük. Hem stadın yapılmasında, hem de olimpiyatların Samsun'a alınmasında büyük emeği olan eski Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür ediyorum. Kombine bilet fiyatlarını belirledik. Taraftarlarımızdan kombine biletlere ilgi göstermelerini istiyoruz. Hedefimiz 20 bin kombine bilet satmak. Bu belki hayal gibi görünüyor ama inşallah başarırız. Taraftarlara da şunu söylemek istiyorum, emin olsunlar kombine biletler için alacağımız paranın hakkını, sahada vereceğiz" diye konuştu.

TAKSİK İMKANI VAR

Genel Sekreter İbrahim Çevik ise, "Kombine bilet fiyatlarını yönetim olarak belirledik. Samsun şartlarında yüksek olduğunu düşünmüyorum. Yönetimsel olarak her gün daha iyiye giden bir kulübümüz var. Artık borçlarımızı ödüyoruz, ilerleyen günlerde kulüp lisansı da alacağız ve puan silme cezası gibi bir durumla karşılaşmayacağız. Taraftarlarımızdan da kombine biletlere ilgi göstermelirini bekliyoruz. Taraftarlarımız kombinelerini Yabancılar Çarşısı ve 56'lar'daki Samsunspor Store'den alabilirler. Yine passolig firmasının internet sitesi üzerinden de satışlar sürüyor. Belirli kartlara taksit imkanı da var. Bunun dışında stat ve tribünler için sponsorluk görüşmelerimiz sürüyor. Yine loca satışlarımız da devam ediyor. Yönetim olarak Samsunspor'un daha güzel günlere yelken açması için çalışıyoruz. Bu yıla başkanımız Erkurt Tutu 'O sene, bu sene' diye slogan koydu. İnşallah da öyle olacak ve Süper Lig'e çıkacağız" dedi.