Mustafa Ceceli 6 yıllık eşi Sinem Gedik'ten Mayıs'ta boşanmıştı. 10 Temmuz'da sosyetik güzel Selin İmer ile evlenmişti. Çift hiç nikah fotoğrafı paylaşmamışlardı.

Balayı için Fransa'nın Akdeniz sahilindeki Nice ve Monaco'ya giden çift ilk kez birlikte fotoğrafını paylaşmıştı. Ancak fotoğraftaki bir ayrıntı dikkatli gözlerden kaçmadı.

Selin İmer'in paylaştığı fotoğrafta sağ kolundaki dövme; 'haç şeklinde' diye topa tutuldu. O da şu açıklamayı yaptı:

"1983 yıldır var olan haç işaretini artı işaretiyle karıştırabilecek cahiliyette yaşamaya mahkum edildiğiniz için üzgün değilim, Allah ne eylerse güzel eyler... İsimlerinizi zikretmeyeceğim siz kendinizi biliyorsunuz! Fıtratınız insanları yalanlarla kışkırtmak.

Gerçekliğinden eminmiş gibi yaptığınız haberler de aynen bu dövmenin içeriği gibi zandan ve iftiradan ibaret... 1 sene evvel yaptırdığım içerisinde Kelime-i Tevhid yazan bir dövmeyi, insanlara 10 sene önce yaptırdığım bir 'haç'mış gibi lanse ederek ne kadar kasıtlı ve yalan "haber" yaptığınızı da gözler önüne serdiğiniz için size teşekkürü bir borç bilirim..."

Selin İmer'in sol kolunda ise Romen rakamları ile annesi, ablası, kendisinin doğum yılını temsil eden bir dövme bulunuyor.

Posta