Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 13 Temmuz 2016 tarihinde takip ettiği DEAŞ'ın hücre evinden çıkan Suriyeli 16 yaşlarındaki Hanifi Ç.'nin silahlı saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 10 gün sonra şehit olan polis memuru Hüseyin Gümüş'ün oğlu Arda'ya sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Arda Gümüş'e gittiği Kuran Kursu'nda gerçekleşen kutlamaya, Gaziantep Vali Yardımcısı Faik Arıcan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Güray Acar, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, şehidin eşi, ailesi ve yakınları katıldı. Geçen yılki doğum gününden 3 gün öncesinde babasını kaybeden Arda Gümüş'ü yalnız bırakmayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 11 yaşına basan Arda'ya bisiklet hediye etti. Arda Gümüş doğum günü pastasını Tahmazoğlu ile birlikte kesti.

Şehit emanetine sahip çıktı
Şehidin emanetine sahip çıkan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, 'Öncelikle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Allah mekanlarını Ali eylesin bizi de onlara komşu eylesin. Şehit Özel Harekat Polisi Hüseyin Gümüş kardeşimiz terörle mücadelede şehit oldu. Şehidimizin 3 tane evladından biri olan Arda Gümüş'ün doğum gününe katıldık. Rabbim Arda'ya hayırlı ömürler versin' dedi.

'Babasının yokluğunu aratmadılar'
Babasından ayrı ilk kez doğum gününü kutlayan Arda'nın annesi Didar Gümüş ise oğlu için çok önemli bir günde gösterilen destek nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, 'Oğlumu böyle bir günde mutlu ettiler onun mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bu gün babasının yokluğunu aratmadılar. Allah herkesten razı olsun' dedi.

Şehit polisin çocuğuna doğum günü sürprizi