Bafra Belediyesi'nin sürdürdüğü beton yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. İki yılda toplam 40 bin metre uzunluğunda beton yol çalışması tamamladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, hedeflerinin toplamda 80 bin ve 400 bin metrekare beton yol yapmak olduğunu belirtti.

HEDEF; 80 BİN METRE

İlçedeki 140 mahallede çalışmaların sürdüğünü ve tarihin en kapsamlı beton yol hamlesini hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Şahin, "Her mahallemize ulaşmak için gayret ediyoruz. Tam bir seferberlik halindeyiz. Çalışmalarımızı muhtarlarımızla yaptığımız istişareler ve koordine ile yürütüyoruz. Bu vesileyle muhtarlarımıza ve çalışmaları incelemeye gittiğimizde bizlerle olan değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

YOL PROBLEMİ EN AZA İNDİ

Vatandaşın mutluluğunu kendi mutlulukları olduğuna dikkat çeken Başkan Şahin, "Hedefimiz bu yaz sonunda beton yol yapımında 80 bin metre beton yol yapmaktır. Ayrıca yeni mahalle olan köylerimizde 40 civarında çocuk oyun grubu kurduk. Cami ve okul bahçelerinde kaldırım parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemeleri yaptık. Şehir merkezimizde ise asfalt ve kaldırım çalışmalarımızda aralıksız şekilde devam etmektedir. Bafra'da yol problemini en aza indirdik. Tüm bunlarla beraber doğalgaza da kavuştuk" diye konuştu.