Mustafa Bozbağ, 2. Lig'de yaklaşık 16 milyon borçla devraldıkları kulübün bugün geldiği konumun bazı çevreleri rahatsız ettiğini söyledi.

Hem mali anlamda hem de sportif başarı anlamda emin adımlarla yoluna devam ettiklerini belirten Bıozbağ, 'Biz Giresunspor'u 14.8 Milyon lira borçla almıştık. Ardından bu borca ilaveten 1,5 Milyon lira civarında daha borç çıkmıştı ve toplam borç yaklaşık 16 Milyon liraydı. Şuanda geldiğimiz nokta da ise Giresunspor'un 3,5-4 Milyon lira geçmişten gelen futbolu borcu vardır. Bunun haricinde de borcumuz yoktur' dedi.

KULÜBÜN İÇMEYE SODASI YOKTU

'Her Mart ve Mayıs ayında her takımın aldığı borçsuzluk yazıları Giresunspor içinde geçerlidir' diyen Bozbağ, 'Eski borçlar mahkemededir. Bu borçlar Mayıs ayına kadar bizim tahtamıza düşer ve bizde bu borçları ödemezsek Giresunspor'da diğer takımlar gibi 3 puan silme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Ufukta bizi bekleyen tek tehlike bu ama şuanda böyle bir durum yok. Giresunspor'un birlik ve beraberliğini bozmak için bazı çevreleri harekete geçti. Ben buradan Giresunspor Başkanı olarak, yönetim kurulum adına şunu söylüyorum. Kim Giresunspor'a zarar verecek bir şeyi bilip de söylemiyorsa şerefsizdir, ahlaksızdır. Bu koskocaman camiayı 3-4 sene önceki kaos günlerine döndürmeye çalışıyorlar. Bunu yapmaya çalışan sosyal medyada 3-4 kişi var. Bunlar belli. Bunlarla ilgili Giresunspor yönetimi suç duyurusunda bulunmuştur. Giresunspor'u tırnaklarıyla kazıyarak geldiği bugünlerden tekrar eski kaos günlerine döndürmeye çalışanlar her zaman karşılarında Giresun halkını bulacaklardır' ifadelerini kullandı.

Sonuna kadar hem sahada hem saha dışında mücadeleye devam edeceklerini belirten Bozbağ, 'Bu zamana kadar Giresunspor camiası zarar görmesin diye sustuk, bekledik ama bundan sonra bu armayı tekrar aşağı çekmeye kim kafaya koymuşsa onlarla mücadele etmekte bizim boynumuzun borcudur. Ben bu insanları önce Türk adaletine sonra da Giresunspor taraftarına havale ediyorum. Camia neyin doğru, neyin yanlış olduğunu çok iyi biliyor. Her zaman söylüyorum; biz bu göreve geldiğimizde kulübün içmeye sodası yoktu. Bugün nelerle uğraşıyoruz. Düşündüğüm zaman hayretler içerisinde kalıyorum' diye konuştu.