Merkezefendi ilçesi Saltak Caddesi üzerinde işletmesinin önünü yeşil alana çeviren ve çocukların oynaması için olanak sağlayan Meral Cem, apartman yönetiminin yeşil alanı bozması üzerine duruma pankart ile tepki gösterdi.
Çocukların oynaması için apartmana ait iş yerinin önündeki yeri değerlendiren işletme sahibi Cem, pankarta 'Betonlaşmış zihniyet hiçbir zaman, insanlara ve hayvanlara fayda sağlamaz' yazdırdı.
Yoldan geçenlerin de dikkatini çeken pankartı yasal hakları çerçevesinde astığını belirten Meral Cem, '2 yıl önce apartmanın da isteği üzerine bahçeyi yenildik, güzelleştirdik. 2 yıl sonra kira isteminde bulundular. Biz de karşı çıktık, apartmanın ortak alanı. Kira vermektense ortak karar kaldırın dediler. Çocuklarımızın oynama alanı, şuanda betonlaşma şeklinde. 2 yıldır yeşillik içinde bütün apartman çocukları da oynuyordu. Anayasanın 26. maddesi gereğinde pankartla ile eylem yapmaya karar verdik. Çocuklarımız için betonlaşmış bir yer değil, yeşillik istiyoruz. Bu duruma mahalle sakinlerimiz de tepki gösterdi. Görüntünün bozulmasından da rahatsızlar' dedi.

Yeşil alanı bozulunca pankart ile tepki gösterdi