Ankara Kızılay'da bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Vakıflar Genel Müdürlüğü Başmüfettişi Oğuzhan Dura'nın cenazesi yarın Samsun'da toprağa verilecek.

37 kişinin hayatını kaybettiği hain terör saldırısında hayatını kaybeden Kavak'ın Dura Mahallesi nüfusuna kayıtlı Oğuzhan Dura'nın cenazesi yarın 15 Mart Salı günü Samsun Büyük Cami'de kılınacak ikindi namazından sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, terörün her türlüsünü lanetlerken, 'Ankara Kızılay'da gerçekleştirilen hain saldırı tüm ülkemizi yasa boğdu. İlçemizin Dura Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan hemşehrimiz Oğuzhan Dura'nın da olay yerinde şehit olduğunu üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Ülkemizi bölmek isteyen alçaklara karşı her zaman birlik içerisinde olacağız. Her geçen gün hızla büyüyen ülkemizin önünü kesmeye çalışan alçaklara asla boyun eğmeyeceğiz. Şehidimizin cenazesi yarın Samsun Büyük Cami'de kılınacak ikindi namazından sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek. Şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum' diye konuştu.