BOĞA

(20 nisan-20 mayıs)

01 - 03 Mart tarihleri, iş hayatınızda çok güzel anlaşmalar ve iş birlikleri içine girebilirsiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz, özellikle parasal desteklerle birlikte önemli işbirlikleri, iş oluşumları, kendinizi çok mutlu ve huzurlu hissettirebilir.

05 Mart itibarıyla artık iletişimsel konularınızı daha fazla sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarınıza kaydırmaya başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla bir arada bulunmak, onların fikirlerine değer vermek, belki de onlarla fikir alışverişleri içinde bulunmak önem kazanacak.

06 Mart itibarıyla artık enerjinizi tam anlamı ile ortaklaşa para alanlarınıza kaydıracaksınız. Bu süreçte daha fazla ortak para havuzunuzun, yatırımlarınızın, birikimlerinizin üzerine düşebilir, bu alanda mücadelenizi ortaya koyabilirsiniz. Banka, vergi, kredi, faiz, pirim, nafaka, sigorta gibi konularda daha girişken, daha hızlı, daha düşünmeden ve sonunu getirmeden atacağınız adımlar karşısında dikkatli olmakta fayda olacak.

07-08 Mart tarihlerinde değişik fırsatların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Bu tarihler, sosyal çevrenizin harekeli olacağı tarihler.

09 Mart'ta tam bir Güneş Tutulması yaşanıyor. Bu Güneş Tutulması, sizin sosyal çevrenizde beklediğinizden daha çabuk bir hareketlenmeye sebep olabilir. Sürpriz gelişmelere açık olmalısınız. Birazcık daha sosyal ilişkilerinizden istifade etmelisiniz, yararlanmalısınız. Yine bu süreçte kariyerinizde yardımı dokunacak insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

12 Mart itibarıyla artık tam anlamıyla sosyalliği seviyor olacaksınız. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Onlarla konuşmak, planlar yapmak, hayatı keyifle, lüks içinde geçirmek devreye girmeye başlıyor.

15 Mart'ta aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler veya evliyseniz, çocuğunuz varsa, çocuğunuzla olan güzel bağlantılar, hayatı daha keyifli algılamanıza sebep olabilir ve var olan sorunları çok daha kolay atlatabilirsiniz.

20 Mart itibarıyla, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda çok fazla fedakar, çok fazla onları düşünerek hareket etme etkileriniz yüksek. Bu da zaman zaman ilişkilerinizde birtakım sıkıntılar ve problemler yaratmaya meyilli olacak. Onlar tarafından kullanılmamaya ya da onları kullanmamaya özen gösterin.

22 Mart itibarıyla artık hem aşk hayatınızda, hem de parasal konularda işleri geri plandan takip etmek isteyeceksiniz. Çok yoğun bir iki ay geçirdiniz. Ocak ve Şubat; hem kariyer, hem de sosyal çevre açısından çok yoğundu ve şimdi artık biraz dinlenmek, sağlık alanınıza özen göstermek, biraz daha geriden durarak plan yapmak zamanı olarak değerlendirin bunu sevgili Boğalar.

23 Mart'ta önemli bir Parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Bu Parçalı Ay Tutulması sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkiliyor sevgili Boğalar. İşinizle ilgili beklenmedik konu ve olaylara, duygusal streslere, duygusal sonlanmalara, bitişlere, birtakım sıkıntılara hazırlıklı olmalısınız. Yine bu süreçte karşınıza gelen bir işin beklediğiniz gibi olmadığını görebilir ve her zamanki eğlenceli, neşeli ve keyifli yapınızla işinize yaklaşamayabilirsiniz. Aşk hayatınızda, eğlence hayatınızda ve çocuklarınızla olan bağlantılarınızda ortaklaşa para sorumlulukları yüzünden birtakım sıkıntı ve sorunların oluşması, bu alanda kendinizi yalnız, mutsuz, fakir hissetmeniz söz konusu. 23-25 Mart civarı önemli parasal girişimlerden uzak durun ve para ile olan bağlantılarınıza çok ama çok dikkat edin.

25 Mart'tan sonra seyahat, eğitim, medya alanlarında, ticari konularda olayları gözden geçireceğiniz bir sürece giriyorsunuz.