PTT 1. Lig'in 25. haftasında sahasında ligin iddialı takımlarından Multigroup Alanyaspor'u 5-1 gibi farklı bir skorla yenen Samsunspor, 18 Mart Cuma günü deplasmanda oynayacağı Karabükspor karşılaşması hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenman ile sürdürdü.

Nuri Asan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı ve 5'e 2 top kapma çalışması ile devam etti. Antrenman taktik çalışması ve yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

'PARA KAZANMAYA DEĞİL UNVAN KAZANMAYA GELDİK'

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır antrenman öncesine basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karabükspor'un iddialı bir durumda olduğunu söyleyen Korukır, "Biz de iyi bir takımız. Bu iyi takımın, iyi sonuçları ve değerli puanları alması lazım. Her hesabı iyi yapmak lazım. Biz 9. olabiliriz, rakibimiz 2. olabilir. Hiç fark etmiyor. Geçen hafta biz 12. sıradaydık, rakibimiz ise 3. sıradaydı. Kalan 9 haftada kendi hesaplarıma ve tecrübeme dayanarak, benim hedeflediğime göre 4-5 galibiyet bizi güzel bir yere taşıyacak. Biz buraya Samsunspor'dan para kazanmaya değil, unvan kazanmaya geldik. O unvanı kazanırken disiplin çok önemlidir. Maddiyat her şey değildir. Disiplinli çalışırsak, o grupta sizin disiplinli ve yeri geldiği zaman da şefkatli olduğunuzu anlarsa o zaman şevk farklı oluyor. Ben çocuklarla çalışırken çok keyif alıyorum. Çok mutlu oluyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte çok güzel işler başarırız" diye konuştu.