Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde başmüfettiş olarak görev yapan 43 yaşındaki Oğuzhan Dura'nın cenazesi, ilk olarak İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'ndeki dayısı Şenol Şengül'ün evinin önüne getirilerek, burada helallik alındı.

Cenaze, daha sonra Büyük Camii'ne getirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Oğuzhan Dura'nın cenazesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazede Dura'nın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Cenaze törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Yaşin, Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Erdem, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Burhan Ersoy, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, CHP İl Başkanı Tufan Akçagöz, Oğuzhan Dura'nın ağabeyleri Fazıl Ahmet Dura ve İsmail Hakkı Dura, dayısı Şenol Şengül, yakınları, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.