Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile birlikte AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.
Ziyarette Bakan Demircan'ı Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Başkanı Ercan Eler, Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma ve teşkilat üyeleri karşıladı.

MEMNUNİYETİ EN YUKARI ÇIKARACAĞIZ

Ziyarette konuşan Bakan Demircan, 'Bizlere bu görevi, sorumluluğu veren Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimizin, ülkemizin ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Özellikle sağlık alanında memnuniyeti en yukarı çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu güzel ağırlama için sayın belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza ve tüm Canik teşkilatına teşekkür ediyorum' dedi.

ÖNEMLİ BİR MESAJ

Samsun'un tarihi geçmişi ve parlak geleceği açısından çok önemli bir şehir olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Osman Genç, 'Samsunumuz tarih boyunca çok önemli bir şehir oldu. Gerek jeopolitik konumu, gerekse siyasi geçmişi Samsunumuzu hep cazip kılmıştır. 3. bin yılın başında görüyoruz ki, Samsun hala bu özelliğini koruyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğüne ve partimizin iktidarlığında Samsunumuza üçüncü defa bakanlık verilmesi kentimize önemini ortaya koyuyor. Bu vesile ile bir kez daha Samsunumuza bakanlık bırakan Cumhurbaşkanımıza ve Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BİRLİKTE İLERİ TAŞIYACAĞIZ

Bakan Demircan'ın tecrübeli bir isim olduğuna dikkat çeken Başkan Genç, "Sağlık Bakanımız, bizim için bir ağabey ve büyük konumundadır. Onun tecrübesinden bugüne kadar hep faydalandık. Yeni Türkiye Yolunda konferanslarımızda Sayın Bakanımızı ilçemizde ağırladık. Şimdi ise alanında uzman olduğu alanda birikimini sağlıkta harcayacak. Bakanımızın tecrübesi, teşkilatlarımızın ve bizlerin de gayretiyle el ele, gönül gönüle Samsunumuzu 2019'a ve 2023'e hazırlayacağız' dedi.