AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İlkadım Atletizm Sahası'nda düzenlenen farklı branşlarda düzenlenen atletizm yarışlarını izledi.

MADALYALARI VERDİ

Karaaslan, kadınlar 5000 metre maratonunda, altın madalya kazanan Rus Diana Solodova, gümüş madalya kazanan Ukraynalı Anastasiia Sydorenko, ve bronz madalya kazanan Kenyalı Hannah Wakonyo'ya madalyalarını taktı. İşaret dili ile dereceye giren sporcuları tebrik eden Karaaslan, olimpiyat komitesi yetkilileri ile bir süre sohbet etti.

SAMSUN İÇİN BÜYÜK ŞANS

Karaaslan, Samsun'da düzenlenen 23'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın başarı ile tamamlandığını belirterek, "Dünyanın 3. büyük spor organizasyonunu Samsun olarak başarılı bir şekilde tamamladık. Olimpiyatların Samsunumuza her anlamda önemli katkıları olmuştur. Olimpiyatlar için yapılan tesisler Samsun'un spor altyapısının gelişmesine katkı sağlayacaktır. Bu anlamda 23'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın Samsun'da gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.