Samsun'da bir dizi programa katılan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti 19 Mayıs İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret etti. Samsun'u sağlık kenti yapacaklarını ifade eden Demircan, 19 Mayıs'a devlet hastanesi yapılması için gereken adımların atılacağını kaydetti.
Demircan'ın 19 Mayıs ziyaretine AK Parti Samsun milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

YÜZDE 100'E ÇIKACAK

İlçe halkına Cumhurbaşkanı ve Başbakanın selamını ileten Bakan Demircan, "Samsun'u spordan sonra sağlık kenti haline getireceğiz. Sağlıkta kullanılan aletlerin ve cihazların Türkiye'de üretilmesi için her türlü yardımları yapmak boynumuzun borcu. Türkiye, sağlıkta 2002'den beri çok güzel noktalara geldi. Türkiye'nin sağlık hizmetini biz burada bırakamayız. Sağlık hizmetinin alındığı mekanlar mükemmeliyete doğru gidiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlamış olan şehir hastaneleri projeleri gerçekleşecek. Sağlık hizmetleri memnuniyeti yüzde 100'e doğru tırmanacak' dedi.

CEVAP BEKLİYORUZ

Bakan Demircan'a, "İlçemize 30 yataklı bir devlet hastanesi kazandırmak için kapınızı çalacağız" diyen Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Yer teslimi konusunda İçişleri Bakanlığı'ndan cevap bekliyoruz. İnşallah kısa bir süre içerisinde yer tesliminin ardından kapınızı çalacağız' diye konuştu.