Samsun'un Havza İlçesi Hacıdede Mahallesi'nde Çiğdemtepe Festivali'nin bu yıl beşincisi düzenlendi. Programa MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Hacıdede Mahallesi Çiğdemtepe mevkisindeki festivalin açılışında konuşan Festival Kutlama Komitesi Başkanı Hasan Gümüş, amaçlarının mahalle halkını bir araya getirmek ve yeni nesillere kültürel değerleri öğreterek yaşatılmasını sağlamak olduğunu söyledi.

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, 'Gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak için insanları bir araya getirmek zor ve maşakatli bir iştir. Bunu başaran dernek yöneticilerimizi ve vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Beşincisi düzenlenen Çiğdemtepe festivalinin üçüne de katıldık. Bu bayrağın altında yaşayan herkes bizim kardeşimizdir. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin' dedi.