Avusturya Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer, Avusturya Ticaret Müsteşarı Konstantin Bekos, Avusturya Basın Müsteşarı Kristijan Milesahe ve Samsun Avusturya Fahri Konsolosu Okan Gümüş, Haber Medya'nın Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti.

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz tarafından karşılanan büyükelçi ve beraberindeki heyet, bir süre sohbet edip Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak'tan Borsan'ın yatırımları ve fabrikaları hakkında bilgi aldı.

ETKİLENMEMEK ELDE DEĞİL


Çalışma ofislerini gezdikten sonra Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu'nun ''Akşam Hikayeleri'' isimli radyo programına konuk olan Büyükelçi Wölfer, Samsun ve Avusturya arasında 1970'lerde başlayan bir bağ olduğunu ifade ederek, ''Avusturya'da çok fazla Samsun'dan ve Karadeniz'den insan yaşıyor. Burada da çok fazla Avusturyalı var. Samsun'a gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Medya Grubunuzdan, çalışmalarınızdan ve enerjinizden etkilenmemek mümkün değil. Size daha fazla okuyucu, daha fazla izleyici ve daha fazla dinleyici temenni ediyorum. Bundan sonra daha sık misafiriniz olmak isterim'' dedi.

Zerrin SOMUNCU