Havza Şehit Recep Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti. Başkan İkiz'in makamında gerçekleştirilen ziyarette Okul Müdürü Ahmet Demircan, Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Barut, Müdür Yardımcıları Ali Gönüllü ile Onur Çankaya hazır bulundu.

BAŞKAN İKİZ'E TEŞEKKÜR

Okulun faaliyetleri hakkında bilgiler veren Demircan, 'İlçemizde turizm sektöründe ülke genelinde önemli bir açık olan yetişmiş ara eleman ihtiyacını karşılamak adına eğitim verilmekte. Okulumuzun açıldığı günden bu yana Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz, bizlere her zaman her türlü yardımlarda bulundu. Kendisine ve ekibine bizlere vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum' dedi.

ÖNEMLİ İŞLER YAPILIYOR

Belediye Başkanı Murat İkiz ise, Havza Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdiklerini belirterek, 'Bugün olduğu gibi yarın da okullarımızın yanında olacağız. Turizm Lisesi bizim için önemli bir eğitim kurumu. İlçemize açılan ve açılması planlanan turistik tesisler ve ülke genelinde ihtiyaç duyulan ve sektörde önemli noksan olan yetişmiş eleman açığının giderilmesi bakımından önemli işler yapılmaktadır. Okulumuzun Kurucu Müdürü Ahmet Demircan ve ekibini yapmış oldukları özverili çalışmalarından ötürü kutluyor, teşekkür ediyorum. İnşallah okulumuzu daha ileriye götürecek olan projelerde elimizden gelen desteği vereceğiz' dedi.