Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği ve Spor Kulübü, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a engellilere verdiği destek için teşekkür ziyaretinde bulundu.

HAYATIN İÇİNDELER

2017-2018 yılı sezonu için yeni projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette, Başkan Dündar, 'Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği ve Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulubü olarak ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılarıyla adından söz ettiren bu kulüp, engellilerin sosyal hayata tutunması, rehabilite edilmesi ve hayatlarını mutlu bir şekilde sürdürmeleri için çalışmalar yaptı. Bu yıl da dernek başkanlarımızla birlikte 2017-2018 sezonunda spor kulübümüzün başarısı için hem belediye olarak, hem Çarşamba halkı olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yine belediye olarak cadde ve sokaklarımızı engellilere uygun standartlara getirmek, engellileri aşmak, engelsiz cadde ve sokaklar yapmak için çalışmalara devam edeceğiz' diye konuştu.

YENİ MÜJDELER VERDİ

Önümüzdeki günlerde sporla ilgili büyük hedefleri olduğunu ifade eden Başkan Dündar, "Türkiye Kano Federasyonu Başkanı ile geçtiğimiz günlerde bir görüşmemiz oldu. Standartlara uygun şekilde düzenlenecek parkurları Türkiye Kano Federasyonu ile birlikte Çarşamba'da yapacağımız tesislerde hayata geçireceğiz ve başka spor branşlarını da yer vereceğiz" dedi.

DÜNDAR'A TEŞEKKÜR

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Uçar ve Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kerim Deniz, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a engellilere verdiği destek için teşekkür ederek ve yeni projelerle ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade etti.