AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataç, Genel Merkez Teşkilat Başkanı olarak ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ataş, bölge ve il koordinatörleriyle yaptığı toplantının ardından alınan kararları, resmi twitter adresinden, "İl Koordinatörlerimiz ile kongre sürecinde yapacağımız çalışmalar hakkında istişare toplantımızı gerçekleştirdik" mesajıyla duyurdu.

ÖNAL, SAMSUN KOORDİNATÖRÜ

Yapılan toplantı sonrası, Karadeniz Bölgesi Koordinatörlüğü'ne AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve eski Kırşehir Milletvekili Hacı Turan getirilirken, Samsun İl Koordinatörü de eski Karabük Milletvekili Cumhur Önal oldu.

ANTALYA VE ADANA KÖKTAŞ'IN

Toplantıda 'İl Koordinatörlükleri' de belli oldu. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş da görev alarak Adana ve Antalya illeri koordinatörü oldu. Diğer bölge koordinatörleri ise şu isimlerden oluştu: İstanbul eski Milletvekili Harun Karaca İç Anadolu Bölgesi, Elazığ eski Milletvekili Metin Bulut Güneydoğu Bölgesi, Konya eski Milletvekili Ömer Ünal Ege Bölgesi, Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım Marmara Bölgesi, Afyonkarahisar eski Milletvekili Ahmet Koca Akdeniz Bölgesi, Erzurum eski Milletvekili Mucahit Daloğlu ise Doğu Anadolu Bölgesi.