Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen serginin açılışına AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş ve AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe katıldı.

SERGİ 17 İLÇEYİ GEZECEK

Çanakkale temalı fotoğraf sergisinin 3 gün boyunca Samsun halkının ziyaretine açık olduğunu ve 21 Mart 2016 Pazartesi gününden itibaren de serginin tüm ilçeleri gezeceğini belirten AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, 'Türk tarihinin unutulmaz kahramanlık hikayelerinden birisi olan Çanakkale Zaferi ülkemizde gururla kutlanmaktadır. Ecdadımızın vermiş olduğu bu kahramanca mücadelenin fotoğraflarını Samsun halkının görebilmesi için sergimizi açtık. Sergimiz 3 gün boyunca Cumhuriyet Meydanı'nda halkımızın ziyaretine açık olacak. Pazartesi gününden itibaren de ilçelerimizdeki vatandaşlarımızın ziyaretine açılacak. Amacımız, Çanakkale Zaferi'ni sadece anlatılan hikayelerle değil, tüm kahramanlıkların fotoğraflarla görsel bir şekilde anlatılmasını istedik' dedi.

Açılış sırasında konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise serginin açılışının hayırlı olmasını dilerken, Çanakkale Zaferi'ni bir kez daha kutladı ve Çanakkale'de şehit olan askerlerin ruhlarının şad olmasını diledi.