CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz ve il yöneticileri, 18 Mart Şehitleri anma gününde şehit ailelerini ziyaret etti. Şehit Erdal Artut, Şehit Selim Akan, Şehit Burak Zor ve Şehit Fikret Özer'in yakınlarını evlerinde ziyaret eden CHP Milletvekili Zeybek ve İl Başkanı Akcagöz, değerlendirmelerde bulundu.

ARTIK SON BULSUN
İl Başkanı Tufan Akcagöz, "Şehidimizin bir damla kanı, dünyalara değer. Artık bitsin, son bulsun istiyoruz. Yaşanan tüm terör olaylarının mağduru sadece şehit aileleri değildir. Biz de millet olarak mağduruz. Biz, terörle anılan bir ülke haline nasıl geldik, bu durumu iyi çözümlemek gerekiyor. Terör, çözülmesi gereken bir sorun olarak karşımızda duruyor. Bu topraklara tertemiz kanını akıtan tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz" diye konuştu.

KALDIRILAMAZ BOYUTA ULAŞTI
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ise, yaşanılan sürecin Türk milletinin kaldıramayacağı boyutlara ulaştığını belirterek, 'Her geçen gün ana kuzuları şehit oluyor. Buna sessiz kalamayız. Hükümet buna bir çözüm bulacaksa, derhal bulmalıdır. Ankara'nın göbeğinde bombalar patlıyor ve insanlar ölüyorsa, bu işte başlı başına bir güvenlik zaafı var demektir ki, bu durum, ülkenin iyi idare edilemediğini de gösteriyor' ifadelerini kullandı.