KUPALI ZİYARET

Arhavi'de 25-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Tekerlekli Sandalye Klasman Tenis Turnuvası Parpali Cup'ta Samsunlu milli sporcu Murat Koltuk fırtına gibi esti. Samsunlu milli sporcu Murat Koltuk hem tek erkeklerde hemde Ankaralı takım eşi Barış Telli ile çift erkeklerde şampiyon oldu. Koltuk kupalarıyla beraber kendisinin ner konuda yanında olan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Ziyarette Haber Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Gazetesi Spor Müdür Vekili Selçuk Kaya'da yer aldı.

SIRADA OLİMPİYAT VAR

Tenis sandalyesi olmayan ve basketbol sandalyesi ile önemli bir başarıya imza atan Murat Koltuk, "Tenis hayatımın bir parçası oldu. 1,5 yıldır tenis oynuyorum. Bundan önce de Medical Park Engelligücü'nde ampute futbol oynadım. İlk turnuvada yarı final oynadım şimdi ise kupayı kazandım. İmkansızlıklar içerisinde azim ederek başarı sağladım. Kullandığım sandalye 14 kiloluk basketbol sandalyesi. Tenis sandalyesinin ağırlığı ise 6-7 kilo civarında. Bana destek olan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak'a teşekür ediyorum. Bundan sonraki hedef Avrupa ve Dünyadaki turnuvalara katılarak puan toplayıp olimpiyat kotası almak"dedi.

ÇOK ÖNEMLİ BAŞARI

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ise, "Murat kardeşimiz güzel bir başarı elde etmiş. 1 yılda hem milli takıma seçilmek, hem de şampiyonluklar kazanmak kolay değil. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum. Hedefinin olimpiyalar olduğunu söylüyor. Biz de kendisinin yanındayız. Engelliler toplumumuzun bir parçası. Yaptığımız inşaatlarda engelliler için de her türlü konforu düşünüyoruz" diye konuştu. Antrenör Naci İmamoğlu da, Şenocak'a teşekkür ederken, "Borsan Grup her zaman bizim yanımızda oluyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Desteklendiğimizde daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum" dedi.