AK Parti'li Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, MHP Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun'u makamında ziyaret etti. Atakum Belediyesinde gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında paylaşımda bulunan Başkan Taşçı, hizmet noktasında herkesin fikrine açık olduklarını ifade etti.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Başkan Taşçı, bu dönem içerisinde vatanına, bayrağına sevdalı herkesin kucaklaşması gerektiğini kaydederek, 'Ülkemizi içeriden ve dışarıdan yıpratmaya çalışanların ihanet çemberi ile karşı karşıyayız. Vatanına, bayrağına, milletine sevdalı herkes kucaklaşmalı. Bir olmalı, iri olmalı ve diri olmalıyız. Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde aynı ruhu yaşatmalıyız. Nasıl ki bizler ecdadımız ile gurur duyuyorsak, bugün sergileyeceğimiz duruş ile bizler de torunlarımızı gururlandırmalıyız' diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın ziyareti karşısında memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun, birlik ve beraberliğin sağlanması, korunması noktasında hemfikir olduklarını kaydederek, 'Türk bayrağındaki kırmızı renk, ecdadımızın kanıdır. Farklı kulvarlarda siyaset yapıyor olmak aynı bayrağa sevdalı olmaya engel olmamalı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın düşünceleri bu anlamda örnek bir birlik ve beraberlik çağrısıdır' ifadelerini kullandı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, MHP Atakum İlçe Başkanı Mehmet Uzun'a 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü anısına Türk bayrağı motifli ve üzerinde 'Her Yer Bayrak, Her Yer Vatan' yazılı bir resim hediye etti.