Eğirdir ilçesinde, kız arkadaşının adrenalin sevdasını fırsata çeviren Yasin Türk isimli genç, evliliğe ilk adımı attı. Deniz seviyesinden bin 700 metre yükseklikte Karatepe bölgesinden profesyonel paraşütçüyle birlikte uçan kız arkadaşını paraşütün ineceği nokta olan Altınkum Plajında bekleyen Yasin Türk, aşağıda hazırlıklara başladı. Plaja 'Sevdam benimle evlenir misin?' yazılı pankart açan Türk, etrafa da kalp şeklinde balonlar dizdi.

Evlilik teklifini kabul etti
Havada yamaç paraşütü heyecanı yaşayan kız arkadaşıyla telefonla görüşen Yasin Türk, bir an önce yere inmesini istedi. Dakikalar sonra yamaç paraşütü zemine inerken yerdeki hazırlıkları gören genç kız yaşadığı sürpriz karşısında şok oldu. Patlayan konfetiler eşliğinde Yasin'in evlilik teklifini kabul eden Sevda'ya erkek arkadaşı yüzük hediye etti.

Çok güzel bir anı oldu
Sürpriz evlilik teklifi sonrası konuşan Yasin Türk, kız arkadaşının bu heyecanı zaten yaşamak istediğini belirterek, 'Ben de evlilik teklifi etmek için böyle bir şey düşündüm ve gerçekleştirdim. Rüzgar başlangıçta elvermedi ama sonunda oldu. Şimdi çok mutluyum. Kendisi adrenalini seviyor. Ben de amatör paraşütçüyüm. Bu fırsatı yakaladık. Çok güzel bir anı oldu. İnşallah birlikte uçmak da isteriz' dedi.
Sürprizi görünce heyecanlandığını dile getiren genç kız ise 'Gerçekten süperdi. Çok zevkliydi. İnişi daha güzeldi. Çok heyecanlandım görünce. Kendisine her şey için teşekkür ediyorum' diye konuştu. Genç çift, evleneceklere de böyle bir heyecanı yaşamalarını tavsiye etti.
Genç çiftlerin bu mutlu anı ekibin selfie çekimiyle sona erdi.

’Havalara uçuran’ evlilik teklifi