Atakum Belediyespor Kulübü'nde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında kan değişimi yaşandı. Kulüp başkanı Kasım Akçay, görevi Mehmet Aydın'a devretti. Eski başkana katkılarından dolayı teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yeni başkana da başarılar diledi.

Atakum Belediyespor Kulubü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın ile kulüp yöneticileri katıldı. Atakum Belediyespor Kulübü'nde 2 yıla yakın süredir kulüp başkanlığı yapan Kasım Akçay, gerçekleştirilen genel kurulda aday olmazken, kulüp başkanlığı için Mehmet Aydın aday oldu. Gerçekleştirilen oylamanın ardından Kasım Akçay görevi Mehmet Aydın'a devretti.

'SPORA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ'
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyespor'un hızlı bir büyüme içerisinde olduğunu kaydederek, '90 lisanlı sporcunun bulunduğu bir kulübü 1000'e yakın lisanslı sporcunun bulunduğu ve başarıdan başarıya koşan bir kulüp haline getiren Kasım Akçay'a ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Şimdi bir kan değişimi yaşıyoruz. Kulübün daha büyük başarılar elde etmesi, sporun ilçemize daha kapsamlı bir şekilde kazandırılması noktasında yeni yönetime büyük iş düşüyor. Spor alanları sürekli artan, sportif faaliyetlerin merkezi konumuna gelen Atakum ilçesinde, başarı grafiği sürekli yükselen bir kulübümüz var' diye konuştu.

BAŞKAN TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR
Atakum Belediyespor Kulübü'nde başkanlık görevini iki yıl sürdüren Kasım Akçay, 'Atakum Belediyespor Kulübü olarak tüm Türkiye'nin dikkatlerini üzerine çeken bir yapı oluşturduk. Bu başarıların devam etmesi, heyecanın kaybedilmemesi için bir kan değişimi şarttı. Bu anlamda yönetimde değişiklik yapılması gerektiğine inandık. Başkanlık koltuğunu devrettiğim genç kardeşim Mehmet Aydın'ın çıtayı daha da yükseğe taşıyacağına inanıyorum' diye konuştu.

'BU BİR HİZMET YARIŞI'
Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı seçilen Mehmet Aydın ise konuşmasında eski yönetime teşekkür ederek, 'Bu bir hizmet yarışı. Biz de bu yarışta bayrağı aldığımız noktadan daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bizim başarılı olacağımıza inanan ve desteklerini esirgemeyenleri mahcup etmeyeceğiz. Atakum İlçesinde kapsamlı bir spor hareketi başlatacağız. Büyük projelerimiz var. Bu projelerimiz eşliğinde başta sporcularımız olmak üzere tüm ilçe halkına sportif bir yaşam sunmayı planlıyoruz' şeklinde konuştu.