Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nün üst düzey yönetici kadroları kahvaltıda bir araya geldi. Çakallı Han'da düzenlenen Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü yönetici kadroları birliktelik buluşması, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin'in öncülüğünde yapıldı.

NEFİS YAPMAYA HAKKIMIZ YOK

Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin 'Samsun' tanıtım filmlerinin izlendiği toplantıda Karayolları yöneticilerine hitap eden Başkan Yılmaz, "İnsanlar bizden çok şey bekliyor. Üreten ve yapan kimse ondan hep daha fazlasını bekliyorlar. Üretmeyen, çalışmayandan kaçıyorlar. Bu her halde insan psikolojisinde var. Su gibi işin yapıldığı noktaya doğru insanlar koşuyor. Karayollarını karayolları yapan da bu. Büyük bir otomasyonla sorunları kısa sürede çözüyor. Bunu halk da biliyor. Nefis yapmaya, kişisel heveslerimizi ortaya koymaya hakkımız yok. Önce milletimize hizmet etmek zorundayız. Omuzlarımızdaki rütbeyi milletimiz için kullanmalıyız. Zor bir coğrafyada ama geleceğe hırsla ve emin adımlarla gitmeye çalışan bir ülkenin görevlileriyiz. Bizim yerimize zamanı geldiğinde de başkaları gelecek. Gelecek nesillere olan borcumuzu ödeyerek görevlerimizden ayrılmayı Allah bize nasip etsin' ifadelerini kullandı.

İŞBİRLİĞİNE HER ZAMAN AÇIĞIZ

Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin ise, 'Gösterdiği incelikten dolayı sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Karayolları büyük bir camia. Eğitim yuvası. Sorumluluğumuz çok büyük. Buna yakışır şekilde kurumlar arası ilişkilerimizi geliştirmenin ve sürdürmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bölge müdürlüğü olarak iyi bir ilişki kuracağımızdan şüphem yok. Sıcak ilişkiden dolayı kendimizi kurumumuzda değil, yuvamızda hissediyoruz. Sizi bir ağabeyimiz olarak görüyoruz. Yetkimizdeki işlerle elimizden geleni yapmaya hazırız. Bizi aşan konularda ise desteğinizi almamız gerekecek. Buranın ev sahibi konumundasınız. Bu tür etkinliklerin de devamını yapmamız gerekiyor. İşbirliğine her zaman açığız. Beni de bir bölge değil, kardeşiniz görmenizi istiyorum. Çalışmalarınızda da başarılar diliyorum.'