Süper Kupa finali için Samsun'a gelen Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, Samsunspor'un yeni stadının Samsun'a ve Türk sporuna hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, Kırmızı-Beyazlıları Süper Lig'e beklediklerini söyledi

Atiker Konyaspor ile Süper Kupa finalinde karşılaşacak Beşiktaş kafilesi, havaalanında yapılan coşkulu karşılamaya ile Samsun'a geldi. Ayağının tozuyla İlkadım ilçesi Gazi Caddesi'nde bulunan Kartal Yuvası Mağazası'nı ziyaret eden Beşiktaş Başkan Fikret Orman, taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Samsun'da çok sayıda taraftarlarının bulunduğunu ifade eden Fikret Orman, "Taraftarımızın bu sıcakta bize karşı yoğun ilgisinden mutluluk duyuyorum. Samsunspor'un yeni statı gerçekten çok güzel olmuş. Yapanların ellerine sağlık. Burada güzel bir maç yapacağız. İnşallah yeni stat Samsun'a ve Türk sporuna hayırlı olur. Samsunspor bu sene bir üst lige çıkar" diye konuştu.

HATIRA FOTOĞRAFI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samsun'da bulunan Kartal Yuvası Mağazası'nı ziyaret ederek taraftarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tayfur KARA