23 Kasım 11 Mart tarihleri arasında Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi mağazalarından 100 TL ve katları alışveriş yapan talihliler çekilişle hediyelerini kazandı. Çekilişin en büyük hediyesi olan BMW 2.18 Cabrio otomobili ise Samsun'da yaşayan Oya Kaptan isimli talihliye çıktı. Arabayı kazanan Oya Kaptan arabayı kazandığını telefonda Kadir Çöpdemir'den öğrendi. Arabayı kazandığını öğrenen Oya Kaptan, Yeşilyurt AVM'ye gelerek çekilişle kazandığı arabanın anahtarını Cemal Yeşilyurt'un elinden aldı. Kadir Çöpdemir'in renkli anlatımıyla, Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve noter huzurunda gerçekleşen çekilişte; otomobilin dışında diğer talihliler ise iki elektrikli motor ve yedi bisiklet kazandı. Çekiliş programı Yeşilyurt AVM Food Court katında gerçekleştirildi. Çekilişe; Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Yeşilyut Grup Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Üyeleri; Hikmet Yeşilyurt, Murat Yeşilyurt, Necdet Yeşilyurt, Mustafa Yeşilyurt, Kadir Çöpdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.
YEŞİLYURT: 'HAYIRLI UĞURLU OLSUN'
Programdan önce bir konuşma yapan Cemal Yeşilyurt, 'Acılı bir günümüzde böyle bir program yapmak istemezdik ama önceden planlandığı için maalesef böyle denk geldi. Ankara'da ve İstanbul'daki terör olaylarında caniler yine meydana çıktı ve şehitlerimiz oldu. İnşallah bu terör olayları bir an önce son bulur. Millet olarak devlet olarak bu terör olaylarının karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz. Çanakkale Zaferi dolayısıyla; vatan için millet için canını hiçe sayarak dünyada eşi benzeri olmayan kahramanlık destanını yazan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimize Allah'tan rahmet; gazilerimize sağlıklı ömür diliyorum. Bu çekilişten hediyelerini kazanan vatandaşlarımızın hediyelerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.
KAPTAN: 'ÇOK MUTLUYUM'
Hediyeyi kazandığını duyunca çok şaşırdığını ifade eden Oya Kaptan, 'Benim için sürpriz oldu. Kadir Çöpdemir'in sesini duyunca da çok şaşırdım. Annemle birlikte arabayı almaya geldim. Çok mutluyum' diye konuştu.