Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün mali genel kurul toplantısı sonrası basın mensuplarına değerlendirmede bulundu. Kurulun bir kez daha kendilerine güvendiğini belirten Özbek, 'Bir genel kurulu daha geride bıraktık. Galatasaray'ın çok değerli genel kurulu, yaptığımız icraatlar açısından bize güvendiğini bir kez daha gösterdi. Onların hepsine çok teşekkür ediyorum. Demek ki doğru, güzel işler yapıyoruz. Tabii ki yapılan tenkitlerin hepsini dikkate alıyoruz, tek tek hepsini not ettik. Bu önerileri, fikirleri ortaya atan kişileri de çağıracağım. Bu manada biz çok büyük bir camiayız. Onların bu fikirlerinden hatta kendilerinden de istifade etmek üzere kendileri ile görüşeceğim. Konuşan bütün konuşmacılara çok teşekkür ediyorum' dedi.
'BUGÜNKÜ OLAYLAR DA ETKİLEDİ'
Mali genel kurul toplantısına katılımın az olmasının sorulması üzerine ise Özbek, 'Bugünkü olaylarda etkiledi biraz zannediyorum. Ben daha çok katılım bekliyordum ama katılım az oldu. Tabii geç saatlere kadar sürüyor, yorulan oluyor. Galatasaray'a yakışır bir kongre oldu. Galatasaray bize verdikleri bir emanet biz de iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Daha sakin, olumlu ve yapıcı bir kongre oldu' diye cevap verdi.
Yarınki Fenerbahçe maçı için taraftarların yaşanan terör olayları nedeniyle gelmek istememeleri durumunun sorulmasına ise Özbek, 'Maalesef bugünkü geldiğimiz durum bunu gösteriyor. Bekliyoruz, valilik ne karar alacak, nasıl bir ortam olacak' cevabını verdi.
'DAHA TANSİYON DÜŞÜRÜCÜ OLMAMIZ LAZIM'
Zorlu Fenerbahçe derbisi hakkında ise Özbek, Fenerbahçe yönetimini de davet ettiklerini belirterek, 'Centilmence bir karşılaşma olacaktır. Biz Türkiye'nin takımlarıyız. Bugün geldiğimiz noktada biraz daha tansiyon düşürücü olmamız gerektiğini düşünüyorum' diye konuştu.