Samsunspor'da, Karabükspor yenilgisinin üzüntüsü sürüyor. Kırmızı- Beyazlılarda Sportif Direktör Coşkun Zeren, beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Zeren, "Son haftalarda üst üste zorlu maçlar oynadık. Bunun baskısını Karabük'te hissettik. Özellikle ilk yarı çok kötüydük. İkinci yarı toparlandık ancak golü bulamadık. Hocamız ve oyuncular skoru değiştirmek için ellerinden geleni yaptı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Soyunma odasında futbolcular adeta yıkılmıştı. Herkes buna inansınki, tabiki taraftar da çok üzülüyor ama en çok futbolcu üzülüyor. Çünkü kaybedince, çok şey kaybediliyor" diye konuştu.

PLAY-OFF'A KALACAĞIZ
Bitime 8 hafta kaldığını hatırlatan Coşkun Zeren, şöyle devam etti: "Ben her halükarda, play-off müsabakalarına kalacağımıza inanıyorum. Önümüzde Elazığ, Adana deplasmanı ve Göztepe maçları var. Bu üç hafta kaderimizi belirleyecek. Herşeyin telafisi mümkün, önümüzde alınabilecek 24 puan var. Ben teknik ekip ve futbolcularımızın bunu başaracağına inanıyorum. Önümüzde Milli takım arası var. Hafta sonu maç oynanmayacak. Bunu iyi değerlendirip takımımızın moral motivasyonunu da yükselterek yolumuza devam edeceğiz. Karabük'te bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum."

Selçuk KAYA