Kapıda muhabirleri görünce gerilen Metin Hara, 'reklam aşkı' iddialarıyla ilgili soruyu 'Zamanı geldiğinde konuşacağım' diyerek yanıtsız bıraktı.

Metin Hara'nın içeride uzun süre sohbet ettiği arkadaşı, çıkışta yöneltilen sorular üzerine 'Metin'in ablasıyım, can dostuyum' açıklamasını yaptı.

Yazar Metin Hara ile aşk yaşayan ve Bodrum'da tatil yapan Adriana Lima temmuz ayının sonunda ülkesine geri döndü. Metin Hara Adriana gitmeden önce ona bir kolye hediye etmiş ve Adriana da bu kolyeyi boynundan hiç çıkarmamıştı.

Ancak bir ara Adriana kolyesini çıkardı ve yerine kızlarının isimleri yazan bir kolye takıp Instagram hesabından paylaştı. Bunun yanında Adriana'nın Instagram hesabında Metin Hara ile fotoğrafı da yoktu. Tüm bunların ardından haliyle 'Adriana ülkesine dönünce Metin Hara'yı unuttu' iddiaları su yüzüne çıkmaya başlamıştı.

Adriana Lima bu iddialara cevap verircesine dün gece saatlerinde Metin Hara ve kendisinin olduğu bir fotoğrafı Instagram hesabından 'Ben aşkı seçtim' notuyla paylaştı.

Posta.com